[rev_slider_vc alias=”om-smakkultur-1″]

Kaxig Street Food med snälla råvaror

Smak, råvaror, personlighet och kärlek. Ja, med de vackra orden beskriver vi vårt hållbara restaurangkoncept.

Smakkulturs första restaurang öppnade i Paradisets rustika lokaler på Söders höjder under 2015 och i början av 2017 öppnade restaurang nummer två i Sickla. Smakkulturs koncept bygger på modern World Street Food med personliga smaker och inspiration från det världens alla hörn, tillagat med svenska råvaror, ekologiskt och närodlat i så stor utsträckning som möjligt. Hållbara smaker och hållbar natur helt enkelt.

Smakkultur har även en unik Food Truck, Lahori Badshah, med spännande smaker influerade från staden Lahore i Pakistan som är världskänt för sin fantastiska Street Food-kultur.

Jag är själv uppvuxen med mammas matlagning och smaker. Det är något jag med stolthet vill dela med mig till alla våra besökare – sprida vidare min mammas kärlek till matlagning.” säger Smakkulturs VD Adnan Ahmad Butt om varumärket Lahori Badshah.

Här kan du läsa mer om Lahori Badshah samt boka trucken till ditt nästa event.