Äkta pakistansk Street Food

Smakkultur har även en alldeles unik Food Truck, Lahori Badshah, som levererar spännande smaker influerade från staden Lahore i Pakistan som är världskänt för sin fantastiska Street Food-kultur.

Lahore där Smakkulturs VD och grundare Adnan härstammar från är Pakistans näst största stad. Staden är ett matmecka. Har du sug efter något speciellt oavsett tid på dygnet så finns det garanterat där!

Oförglömliga smaker är något som alla entreprenörer inom matbranschen brinner för – oavsett om de går med vagn och kärra på gatorna eller om de driver 5-stjärniga lyxkrogar. Svensk Street Food är oftast lite för “fin i kanten”. Men åker man till Lahore, Bangkok eller liknande storstäder och upplever matlagning på gatan, direkt från en kärra – där har du riktig Street Food. Det är med den äktheten Lahori Badshah hämtat sin inspiration ifrån och bjuder sina nöjda kunder på varje dag.

Smakkulturs VD och grundare Adnan Ahmad Butt berättar: “I vår familj har god mat med bra råvaror spelat en otroligt viktig roll. För oss Pakistanier är mat lika med kultur. Det är runt matbordet man samlas som familj. Man diskuterar, berättar om sina liv och utbyter glädje/historier. Har du vänner eller släkt över så spenderas största delen av besöket kring att äta mat.

Jag är själv uppvuxen med mammas matlagning och smaker. Det är något jag med stolthet vill dela med alla våra besökare – på sätt och vis sprida vidare mammas kärlek till matlagning” berättar Adnan om varumärket Lahori Badshah.

Smakkulturs färgsprakande truck går även att bokas. Perfekt för företagseventet eller varför inte till nästa födelsedagsfest med bollywood-tema? Ett garanterat uppskattat inslag där det enda du behöver göra är att bestämma när och vart vi ska dyka upp. Givetvis kan vi anpassa menyn efter era önskemål och preferenser.

Truckens schema hittar du här eller på vår facebooksida.

page-top

Lahori Badshah

Boka Food Truck / Catering

Ett riktigt kryddigt och uppskattat inslag på kundevent, After Work, festival eller fest. Äkta pakistansk Street Food när den är som bäst. Serverad där ni befinner er. Skicka oss en bokningsförfrågan här nedan så återkommer vi med offert inom kort.

lahoribadshah_smakkultur